Emil
Emil
Látogatás az abai otthonban
Szombaton reggel indultunk Abára az idősek otthonába, Örsi Emil Márton meghívására. Emil barátunk úgy döntött, hogy ott fogja letölteni hátralevő életét. Szervező készségének köszönhetően jól előkészített délelőttöt töltöttünk el az idősekkel, melyet főzési akcióval fűszereztünk.

Előre felmérték név szerint, hogy ki mit szeretne fogyasztani. Két ételt készítettünk: halászlét és marhapörköltet. Az otthon hölgyei pedig nagyon finom pogácsát sütöttek. Nagyon aranyosak voltak, amikor minket kínáltak meg az első kisütött adagból. Jöttek az illatokat magukba szívni az otthon lakói, dolgozói, vezetői is. A rögtönzött büfét pedig, Emil barátunk invitálására, többen is sűrűen látogatták. A megfőzött ételekből mindenkinek megfelelő mennyiség jutott. Az otthon dolgozói azokat a lakókat, akik nem tudtak részt venni az eseményen, a saját lakosztályukban szolgálták ki. Nagyon jóleső érzés volt mindhármunk
számára látni a megfiatalodó arcokat. Sok ismerőssel is találkoztuk, akikkel aktív életünkben valamilyen kapcsolatunk volt. Visszaemlékezni, nosztalgiázni, úgy gondolom, mindenkinek jólesik.

A közös ebéd elfogyasztása után az otthon vezetője, dolgozói és nem utolsósorban lakói megköszönték a finomra sikerült menüt. Úgy búcsúztunk el egymástól, hogy ezt a napot, melyet nagyon sok fotón örökítettek meg, meg kell ismételni.
Mi hárman kívánunk az otthon vezetőjének, dolgozóinak, lakóinak hosszan tartó,
boldog életet, jó egészséget. Köszönjük, hogy ott lehettünk!
F., G., T.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Név:
Jelszó:


Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Legújabb cikkek
Felsajdult lélekkel
Katona találkozó
Megemlékezés
Emil
Családi nap 2008. ok...